בדיקת קולונוסקופיה שביצעתי היום.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2020 | 16:59 | מאת: מוריה

שלום, עשיתי היום בדיקת קולונוסקופיה והגאסטרו שביצע את הבדיקה אמר שהכל תקין חוץ מזה שיש נקודות לבנות לאורך המעי הגס שהוא לא יודע מהן, והן אולי נגרמו מזה שהאיבר גדול. הוא לקח ביופסיה מהנקודות, השאלה שלי, האם יש סיבה לדאגה? האם יכול להיות שזה חס וחלילה גידול? או שזה מוכר בבדיקות כאלה? חשוב לציין שאני בת 17.

למה נערה בת 17 עוברת קולונוסקופיה? מה זה- האיבר גדול? באשר לממצאים צריך לשאול את הבודק

28/12/2020 | 20:46 | מאת: מוריה

עברתי את הבדיקה עקב כאבים שיש לי ולא יודעים מה הסיבה אליהם למרות שעשיתי בדיקות מסבב. הרופא רשם בדוח הרופאי שהנקודות הלבנות נראות כמו:Iymphoid hyperplasia.. ולכן הבנו שזה קשור אכשהוא לאיבר מוגדל לא? הרופא שעשה את הבדיקה לא ידע לאבחן את הנקודות הללו.. חוץ מזה הוא אמר שהכל תקין ב"ה

הבודק התכוון שהנקודות נראות לומכרקמה לימפתית. אין סיבה לדאגה במקרה כזה

28/12/2020 | 20:57 | מאת: מוריה

מה זה אומר בקצרה?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות