כאבים בבטן שמאלית תחתונה מרגיש משו זז בצד שמאול שאלה רק

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2020 | 06:00 | מאת: עידן

שלום האם התפשלות יכולה להיות כול חצי שעה שעה שהמעי ניכנס לתוך עצמו ועושה לי תכאבים האלה מרגיש כאב קבוע בצד שמאול?? מחכה לכירוג ביום רביעי היה בסיטי הצשפלות בצד שמאול בבטן עליונה ככה היה רשום אפשר לדעת עם זה יכול לץחרש כול כמה דקות שהמעי שלי מתפשל ? תודה סליחה על החפירות .

בדרך כלל לא. לעיתים בתדובת ct מתוארת התפשלות שהיא אינה התפשלות אמיתית אלא מראה רגעי בצילום כתוצאה מתנועתיות המעי. ממצא כזה הוא חסר חשיבות רפואית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות