טחורים.................

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/12/2020 | 08:48 | מאת: יניר

שלום דר יש לי שאלה טכנית אדם אין לו טחורים פנימים נמצא במעמד של אדם שעבר מילגן מורגן או שעבר קשירת טחורים? תודה

השאלה לא מובנת

23/12/2020 | 09:30 | מאת: יניר

הכוונה אדם שלא סובל מטחורים ואדם שסבל מטחורים ועבר מילגן מורגן הוא במצב כמו של אדם שללא טחורים אחרי שהחלים או שאדם שעבר קשירה הוא כמו אדם שללא טחורים.הכוונה מבחינת הרקמות הורידים.

בעיקרון מדובר במצב דומה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות