משחה Antrolin- תופעות לוואי בגלל שימוש לא נכון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/12/2020 | 12:51 | מאת: ברוך

שלום דוקטור למרות שפרוקטולוג אמר לי למרוח משחה antrolin לטיפול בפיסורה סביב לפי הטבעת אני במקרה פעם אחת הכנסתי כמות גדולה של המשחה בפנים ומאז אני מרגיש גירוד בתוך פי הטבעת.אני הפסקתי למרוח antrolin כי נוצרה גם בליטה בעור והתחלתי למרוח הידרואגיסטן לטיפול בגירוד האם למשחה Antrolin יש נזק בלתי הפיך לעור ולרירית של החלחולת?

לא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות