צורך תכוף לנגב את האזור?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/12/2020 | 12:18 | מאת: דוד

שלום, כל פעם אחרי שיש לי יציאה אני צריך להשתמש בהמון נייר טואלט עד שאזור פי הטבעת נהיה יבש ונקי. אך כמה דקות וגם שעות אחרי שאני מסיים לנגב, אני מרגיש שהאזור חוזר להיות שוב קצת לח ומלוכלך ואני חוזר לשירותים רק בכדי לנגב, למרות שלא הייתה לי עוד יציאה. בסופו של דבר אני מגיע לשירותים הרבה מאוד פעמים במהלך היום כי מרגיש צורך לנגב. גם אם הייתה לי רק יציאה אחת במהלך היום. נמאס לי לגנב לעיתים כה תכופות. מה גורם לבעיה והאם ישנם פתרונות כלשהם לטיפול בבעיה? תודה.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות