משחה Antrolin - שימוש נכון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/12/2020 | 09:47 | מאת: ברוך

שלום לפי הורעת פרוקטולוג אני מורח משחה Antrolin לטיפול בפיסורה פעם אחת ביום סביב פי הטבעת.הפרוקטולוג אמר למרוח בבוקר,אבל אני שם בצהריים או בערב כי השירותים בדרך כלל בבוקר, ואולי שם משחה לא רק סביב אלא קצת בפנים גם האם זה חשוב בבוקר או בערב? האם חשוב לשים בדיוק סביב פי הטבעת?

רצוי למרוח סביב פי הטבעת כל 6 שעות ) 4 פעמים ביממה ) ולעסות שייספג טוב בעור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות