פיסטולה ודלקת מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/12/2020 | 08:33 | מאת: מיכל

שלום רב, בן 50 סובל כבר הרבה זמן מנפיחות ליד פי הטבעת עם הפרשות מוגלה ודם רופא גסטרו נתו לו לעשות מ.ר.י אגן וזאת התשובה: הודגם סינוס טראקט בתת עור של הפרינאום קדמי משמאל המשתרע על לסקרוטום אורך 6 סמ הסינוס מגיע עד לאיזור פרינאלי קדמי באזור השעה 12 אך לא ניתן לזהות פתח פנימי ברור. לא ניתן לשלול שמדובר ב low transsphincteric sinus עם מעורבות של חלק תת עורי של external anal sphincter בלבד. הסיגמא עם סעיפים מרובים הודגם עיבוי דופו דיפוזי של הסיגמא והאדרה בולטת של רירית כנראה משנית לתהליך דלקתי תת חריף. עד שנגיע לגסטרו האם אפשר לדעת מה זה אומר??? תודה רבה.

זה אומר שיש לך פיסטולה הדורשת טפול ניתוחי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות