צואה רירית ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/12/2020 | 00:35 | מאת: ניר

שלום רב, אני בן 27 לפני קצת יותר מחודש הופיעו לי טחורים פנימיים שלא עברו לאחר שימוש במשחות ללא מרשם. לאחר ביקור אצל פרוקטולוג, אובחנתי עם דלקת (פרוקטיטיס) והוא רשם לי נרות רפסאל ונורמלקס. לאחר מכן, חל שיפור קל במצבי והטחורים נעלמו אך התחילו התקפים של כאבי בטן, גרד/אי נוחות בפי הטבעת וצואה רירית. הפנו אותי לבדיקת קולונוסקופיה שתוצאותיה היו תקינות. רופא המשפחה המליץ לי לעשות בדיקת דם לאבחון צליאק שטרם עשיתי. כמו כן, עשיתי בדיקות דם שגרתיות ובדיקות למחלות מין והכל תקין. אשמח לחוות דעת בנושא. תודה מראש

עליך להתייעץ עם הרופא הגסטרואנטרולוג שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות