אחדד תשאלה בבקשה פשוט

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/11/2020 | 00:18 | מאת: המשך

טחורים ופיסורה לא כואבים?? השאלה השניה זה שהייתי אצל הפרקטולוג ואמר מעקב מוגלבין עוד לפני הקולנוסקפיה .היו לי טחורים מדממים ופיסורה.עכשיו פחות.השאלה אם לפעמים שאין דם עדיין זה סמוי? וזה פוגע במוגלבין? תודה

אנא הפנה שאלתך לרופא שמכיר אותך ןטיפל בך. לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות