טחורים מקרינים כאב והקרנה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/11/2020 | 19:45 | מאת: מיכה

ערב טוב דר 2 שאלות בבקשה אחרי יציאה שאני מנגב זה כואב חזק ומקרין למפשעות לאיזור איזור.זה אומר שהטחורים גדולים ממש? שאלה שניה מה זה טחור שצונח ?יש לציין שנבדקתי בזמנו והיו טחורים פנימים לגבי אנמיה.פעם היה לי קצת דימום .עכשיו השאלה שלי לגבי אנמיה.ידוע שיש דם סמוי אם יש טחורים מדממים.האם זה יכול לגרום לאנמיה ??עברתי גם קולנסקופיה שהייתה תקינה.אבל מה שכן הודגמו טחורים על הדרך.סימן שאם גדולים תודה תודה

השאלה לא ברורה. טחורים לא אמורים לכאוב כמו שמתואר בשאלה . יש צורך בבדיקה גופנית כדי לייעץ

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות