משחה רוקזטורין ונרות פרקטו

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/09/2020 | 17:42 | מאת: קובי

ערב טוב כמה שאלה. מבחינת משחות מה יותר חזק זה הפרקטו או רוקזטורין? לגבי פתילות.אני מנסה לדחוף אבל פשוט הנר ממתנמס.האם אפשרי לשים משחה לחיכוך שיכנס ללא בעיה?האם חייב לשכב על הצד ככה רשום בעלון תודה

המשחות ברובן דומות בהרכבן. ניתן לשים משחה על הנר כדי להקל על ההחדרה לפי הטבעת. בשכיבה על הצד קל יותר להחדיר נר לפי הטבעת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות