משחת עזרקאין 5 אחוז

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/09/2020 | 17:33 | מאת: חיים

קגאתי קצת דברים מפחידים על משחות אלחוש .שיש כאלה שמתו אפילו מאמלה משהו כזה. אני על פרקטו משחה כמה פעמים יש למירוח אם יש כאבים.תודה

ניתן למרוח מספר פעמים ביום ללא חשש

08/09/2020 | 22:40 | מאת: חיים

קראתי באינטרנט כול מיני דברים גרועים על משחה אלמה שזה כמו עזרקאין.מתי אפשר למרוח לפני ששמים פרקטו והאם מותר? לגבי נרות נכון שזה כואב אבל אם שמים משחה לפני זה יכול לעזור.הנרות זה גם לטחורים פנימים וגם חיצונים??

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות