לגבי שני סוגי המשחות רק שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/09/2020 | 15:43 | מאת: יוסי שוב מתנצל

באזרקעין יש לוקדאין שזה אלחוש.במשחה פרקטו גם יש.ובאנטרולין נראה לי שגם עוד לא רכשתי אז מה ההבדל בין האנטרולין לשאר?? יש לי ממש סדר וכול יציאה זה גהינום מה המרווח זמן שאפשר למרוח בין משחה למשחה ?? מודה לך תודה וסליחה

עזרקאין ולידוקאין הם אותו חומר המשמש לאלחוש מקומי. אנטרולין זה תכשיר לפיסורה הפועל במנגנון של הרפיית שריר הסוגר של פי הטבעת. אפשר למרוח בהפרש זמן של כחצי שעה

02/09/2020 | 02:03 | מאת: יוסי

הרבה תודה לך .אבל איזה חומר יש באנטרולין?? ולגבי עזרקאין שאמרת.מה שונה בין פרקטו המשחה לבין עזרקאין??זה אותו דבר??????

עזרקאין זה רק חומר מאלחש. במשחה לטחורים יש בנוסף מרכיבים אחרים לזירוז ספיגת הדם

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות