אני שוב שואל בבקשה לגבי הפוסט מטה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/08/2020 | 16:34 | מאת: יוסי

אני מבין שקולנוסקיפה זה לא הבדיקה אני עברתי קודם אצל פרוקטולוג בדיקה אם צינור שקוף כזה שראה טחורים ואז נשלחתי לקולו השאלה שלי פשוטה.בקולו נצפו טחורים.מעבר לכול הבדיקה שיצא תקינה זה יכול להיות ? תודה

30/08/2020 | 21:21 | מאת: יוסי

משהו נוסף דר.קיבלתי אנטרולין משחה.בעבר הייתי משתמש בנפידיפן מה יותר חזק?זה אותה משחה? תודה

כן

את הניפדיפין היה צורך להכין בבית המרקחת. אנטרולין הוא תכשיר הנמצא מוכן על המדף. הבסיס התרופתי הוא זהה

31/08/2020 | 19:30 | מאת: יוסי

א

31/08/2020 | 19:31 | מאת: יוסי

אז כן רואים טחורים בקולנוסקפיה מבחינת משחה מה יותר חזק בניהם?תודה

ניתן לראות טחורים בקולונוסקופיה אך זו לא הבדיקה המועדפת להערכת מצבם. אנטרולין אינה מיועדת לטפול בטחורים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות