לאחר ניתוח- נפיחות מעיקה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/08/2020 | 20:33 | מאת: שני כהן

דוקטור שלום, חודש וחצי אחכי ניתוח טחורים שני בשל טחור שהתחיל חייו כטאג סקין. כאמור חודש וחצי אחרי וקיים לי טחור נוסף במקום זהה לטאג סקין, הרופא טוען שמדובר בעור עודף- טוען שמה שמכאיב לי שם היא צלקת הניתוח, ביקש שאשתמש ברקטוגסטיק שבוע ואחריו לשמן בוזלין אחרי מקלחת כי אני סובלת שם מיובש. הבעיה היא שהטאג סקין מתנפח כפי שהיה לפני הניתוח! אני לא זוכרת החלמה כזאת בניתוח הראשון ושם היו טחורים עצומים ופיסורה מטורפת, שם מהר מאוג הכל הצטמק ולא היה מורגש כלל. האם זמן ממושך שכזה אחרי ניתוח אני צפויה לראות הצטמקות של הנפיחות או שיש מצב שישאר כך??

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. צריך לדעת שלעתים ניתוח מהסוג הזה לא מצליח וישנה אפשרות לניתוח חוזר.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות