דימום מפי הטבעת מידי פעם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/07/2020 | 12:47 | מאת: מירב

יש לי המון פעמים דם בצואה וקרו כמובן המון פעמים בלי דם. נבדקתי ע"י פרוקטולוג גם עם רקטוסקופ ישירות לי הטבעת והוא לא מצא ממצאים אבל זה היה בזמן שבאמת לא היה כלום. האם כדי שפרוקטולוג יראה משהו חייב ללכת בזמן שיש דימום? איך אמורים לתזמן את זה? או שגם אם אין דימום הפרוקטולוג היה צריך כן לראות משהו אם היו טחורים? האם כדאי לשמוע חווד שניה בשביל דימום שחוזר על עצמו אבל הוא לא תמיד? או שבאמת רוב הסיכויים שזה כלום

רוב הסיכויים שזה כלום, במיוחד שנבדקת ע"י מוןמחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות