דלקת קיבה חיידק שבועה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/05/2020 | 01:59 | מאת: ולדימיר

שלום דר' לפני שבועה התחילו לי הקאות כאב ראש חום בין 39.5 ל37.7 בטן ושילשול בשלושה ימים הלכתי לרופא המטפל אחרי יום וחצי ושלח אותי לעשות בדיקת דם אחרי בדיקה זה ניראה לו חיידק והוא נתן אנטיביוטיקה לשבוע ימים אחרי שלושה ימים ירד החום וכל הסימפטומים שהיו אני כבראחרי שבוע ימים אחרי אנטיביוטיקה והים עוד הפעם התחיל לעלות רק חום התחיל עד38.5 לקחתי נורופן וקצת הוריד מה זה יחול להיות תודה אני בלחץ והרופא לא יודע מזה אולי צריך עוד זמן להחלמה

עליך לפנות לבדיקה חוזרת אצל הרופא. אין סיבה להיות בלחץ

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות