נפילה מאופניים פצעים פתוחים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/05/2020 | 22:41 | מאת: תומר שנל

שלום רב! אני נפלתי מהאופניים ביום שני שעבר הייתי אצל כירורג אמר לי להמשיך באנטביוטחקה אוגמנטין לשבוע מחר מסיים אותה ומורח משחת סטיפדרם קרם 2 פצכים נהיו ורודים לי אבל הפצע השני מדאיג אותי לפי דעתך הוא דלקתי? יבש? ומה שעל הפצע הלבן הזה זה הקרם

לא צורפה תמונה. אם אתה מודאג פנה לבדיקת רופא (תמונה לרוב לא תספיק)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות