כאב פנימי באיזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/05/2020 | 22:12 | מאת: רון

שלום, בשבועיים האחרונים אני סובל מכאבי בטן וירידה ביציאות. רופא המשפחה המליץ לי לנסות נרות גליצרין. היום בבוקר השתמשתי בנר וכעשר דקות לאחר הכנסתו התחלתי להרגיש תחושת בעירה פנימית באיזור פי הטבעת. עברו כמעט 12 שעות ואני עדיין מרגיש בכאב, כאילו משהו נמצא בפנים. יש לציין כי היתה יציאה קלה לאחר השימוש בנר וכמו כן, אין לי עבר של טחורים או תחושה של טחורים כרגע באיזור. מה יכולה להיות הבעיה?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. ייתכן ואתה רגיש לאחד המרכיבים בנר וזאת הסיבה לתחושה.

06/05/2020 | 23:44 | מאת: רון

תודה רבה על המענה המהיר. איך אתה מציע לטפל בכאב?

משככי כאב...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות