ניתוח פיסטולה ודימום מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/05/2020 | 00:22 | מאת: שרון 80

שלום רב ותודה רבה. עברתי ניתוח פיסטולה לפני שבועיים,עדיין יש לי כאבים והפרשות.נוטלת אופטלגין. אתמול יצא לי דם מפי הטבעת.האם זה טחורים שהתפוצצו?קשור לניתוח? יש לי רושם שהתפתחה עוד פיסטולה,האם זה יכול להיות?אני בת 55,לא סובלת או סבלתי בעבר מבעיות במעיים. תודה רבה

מה שאת מתארת זה מהלך רגיל ושגרתי אחרי ניתוח. לוקח למקום זמן להחלים, לפחות מספר שבועות שבמהלכם ייתכנו הפרשה ודימומים

05/05/2020 | 19:08 | מאת: שרון 80

תודה רבה,תבורך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות