נוזל בכמות מזערית באגן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/05/2020 | 14:24 | מאת: איציק

שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום בנושא גסטרו אני בן 42 ולפני 3 חודשים עשיתי אולטראסאונד כביקורת לאחר שנה מכוון שלפני שנה מצאו לי אבן זעירה בגביע העליון. השנה מצאו בנוסף לאבן שנשארה ללא שינוי גם נוזל כללי בכמות קטנה בחלל הבטן. נשלחתי ל-C.T ואתמול קיבלתי תשובה שנמצא "נוזל בכמות מזערית באגן" רופאת המשפחה שלחה אותי לרופא גסטרו (תור רק בעוד כמעט 3 חודשים) מה זה יכול להיות, למה זה קשור, מה הטיפול, על מה זה יכול להעיד בתודה מראש

נוזל בכמות מזערית בחלל הבטן והאגן הוא ממצא נורמלי שאין לו שום משמעות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות