שאלה בקשר ליציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/04/2020 | 04:23 | מאת: אנונימית

שלום בת 30 סליחה מראש על השאלה.. ביומיים האחרונים כשאני בשירותים יוצא לי צואה רגילה ובכמות נורמלית אבל בסוף יוצאים לי טיפות חומות מפי הטבעת שיוצאות אל האסלה... ובסוף כשאני מנקה הכל מאוד מלוכלך יותר מהרגיל... היום בערב התחלתי להרגיש רטיבות מציקה בפי הטבעת העברתי מגבון והוא היה מלוכלך בצואה (לא הייתי בשירותים לפני)- קרה 3 פעמים כבר... עכשיו כבר שעתיים אני שוכבת על הבטן ויש לי דופק בתוך פי הטבעת.. אודה להשערה

מה שמתואר בפניה אינו תופעה שכיחה. לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות