צואה לא מתרוקנת לגמרי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/04/2020 | 23:05 | מאת: סמדי

שלום, לאחרונה, מזה כשבוע, אני מרגישה שאני לא מצליחה להתרוקן לגמריי בעת מתן צואה. לפעמים יש ממש תחושה של מלאות וצורך אבל לא יוצא כלום או שיוצא בקושי רב, וגם אז לפעמים נותרת תחושה ש"לא הכל יצא". זה מלווה בכאבים קלים בבטן התחתונה (בעיקר כשיש גזים- אז זה ממש תחושת דקירה כואבת כשהאויר בדרך למטה). האם זו סיבה לדאגה? משהו שחולף מעצמו או דורש בירור? אציין גם שיש לי לפעמים טחורים חיצוניים שבאים והולכים, לא ברמה קשה, לא יודעת אם זה קשור.

יש צורך בבדיקה גופנית אצל כירורג/פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות