בעיות והפרשות בפי הטבעת ..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/04/2020 | 02:04 | מאת: לירון

היי שלום רב....... יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון .. בזמן האחרון יש לי דחף נורא גדול להכנס לשירותים אחרי כל מאכל שאני מכניסה לפה בנוסף לכך יוצא לי הפרשות בפי הטבעת ונוזלים לבנים ולא מבינה למה וזה נורא מטריד אותי .. וטיפה שורף אחרי כל יציאה . וזה לא קרה לי אף פעם ורציתי לדעת למה זה קורה זה נורא מציק לי אשמח לקבל ייעוץ תודה ..

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. פני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

19/04/2020 | 02:24 | מאת: לירון

כן אבל השאלה שלי מה הסיבה להפרשות בפי הטבעת ולנוזלים .. מה הסיבות שיש את זה ?

יש צורך בבדיקה כדי להגיע לאבחנה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות