כאבי בטן עיוותים מהגהנוםםםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/04/2020 | 06:15 | מאת: עידן

שלום דוקטור סובל מכאב בטן חזק בצד שמאל בבטן תחתונה יש לי כאבים עיוותים קשים ביותר מגהנום כאבי תופת.24 שעות זה לא נרגע כול הפנים שלי גם עיוותים חזקים הלכתי למיון סורוקה משחררים אותי הכאבים מחרפנים לי תשכל הלכתי לרופא גסטרו אומר לי מעי רגיש אמרתי לו בשיקוף היה הרחבת מעי פעמים עשו שיקוף והיה רשום הרחבת מעי גס מה לעשות גסטרו אומר שזה סתם לאן לפנות במצב הזה המצב הולך ומחמיר דוקטור עזרה דחוף בן 29 תודה לך

פנית אלי כבר פעמים רבות. עברת בירור מקיף וסיבת הכאב לא אובחנה. בודאי שאיני יכול לייעץ במקרה מורכב כמו שלך בלי בדיקה, שיחה ומעבר על כל הבדיקות שעברת. מציע שתהיה בטיפול ובירור אצל רופא כירורג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות