שאלה על לפרוסקופיה אבחנץית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/03/2020 | 01:47 | מאת: קובי

שלום אני עובר בקרוב לפרוסקופיה אבחנתי עקב כאב בטן חזקים ללא אבחנה בבדיקות מה ניתן למצוא בלפרוקפיה אבחנתית לאחר סיטי mri ,שעברתי ? אני חושב שיש לי גוש בבטן אני מרגיש תזוזות ומשו לוחץ לי על הבטן סביב הטבור תזוזות לא פוסקות וזה לא גזים זז לי משו בבטן מה ניתן למצוא בלפרוקפיה דוקטור שלא ראו בסיטי תודה

בלפרוסקופיה אבחנתית ניתן לראות ולדגום ממצאים קטנים שהם מתחת לסף האבחון של אמצעי הדימות. הסיכוי למצוא משהו הוא קטן אבל כנראה שלא נותרה אפשרות בירור נוספת לצוות הרפואי המטפל בך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות