גירוי אחרי טיפול בפיסורה עם Antrolin

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/02/2020 | 10:07 | מאת: ברון

שלום אחרי שהכנסתי קרם Antrolin לטיפול בפיסורה התחיל גירוי וצרבת קלה בפי הטבעת כאשר ביומיים קודמים של הטיפול לא היו תופעות לוואי האם זו תופעה שכיחה או שצריך להפסיק טיפול עם Antrolin? מה אפשר לשים נגד גירוי?

נסה עוד מספר ימים. אם התופעה נמשכת כנראה אתה אלרגי לאחד המרכיבים. פנה לרופא לקבלת טיפול תחליפי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות