צניחת קיר קדמי של הרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/01/2020 | 18:13 | מאת: פלונית

שלום רב , בת 41 ,ביצעתי בדיקת u.s פריאנאלי דינאמי , מאחר ואיני מצליחה להתרוקן ואף נעזרת באצבעות . דחיתי פניה לרופא בשל המבוכה אך מאחר והתחושה שזה מחמיר , והחלו צריבות קשות באיזור לא נותרה ברירה . בבדיה הודגמה התפשלות של הקיר הקדמי של הרקטום וכמו כן צוין כי הג'ל שהוחדר לא התרוקן למרות נסיונות חוזרים . האם יש לתופעה הזו פתרון שאינו כירורגי או שאין אופציה שאינה ניתוחית ? אשמח להמלצתך בעניין ...

מהתיאור בפנייתך - הטיפול היחיד הוא טיפול כירורגי. פני לפרוקטולוג.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות