דם באסלה ועל נייר טואלט

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/12/2019 | 10:24 | מאת: ברוך

שלום דוקטור יש דם באסלה ועל נייר טואלט. לעיתים כואב בזמן היציאה ואז אני שם צמר גפן עם שמן אובליפיכה ואחרי כמה ימים זה עובר. עצירויות יש לפעמים אבל לא כל הזמן.לפני 11 שנים הייתי אצל פרוקטולוג והוא מצא רק סדק קטן ואמר שאפשר לעשות אובליפיכה. עכשיו דימום בשירותים קורה לעתים קרובות יותר האם מספיק להמשיך לשים שמן אובליפיכה?

מציע שתפנה לבדיקת פרוקטולוג. לא מקובל להמליץ על טיפול בלי בדיקה גופנית...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות