פי הטבעת ריח לאחר מתן צואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/12/2019 | 16:01 | מאת: משה משה

לאחר מתן צואה כל הסובבים אותי טוענים כי יש ריח חריף של קקי.בעבר ניסיתי לגלח את איזור פי הטבעת ונפצעתי, האם זו יכולה ליהיות הבעיה ? המקרה הזה קרה בערך לפני 8 שנים

שיער סביב פי הטבעת אינו מסביר את התלונה שלך. הסרת שיער באזור נעשית עם תכשירים להסרת שיער ולא עם סכין גילוח חד.. פנה לייעוץ לפרוקטולוג בניסיון לאתר את הסיבה ולהציע פתרון

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות