דם בצואה ביציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/11/2019 | 16:50 | מאת: צ

שלום רב אני בן 30 אני מתנצל על השאלה... שבוע שעבר נכנסתי לשירותים והיה לי סוג קושי להוציא צואה.. בסוף יצא רגיל ועם דם.. שישי שוב ירד דם והיום שוב ירד דם אבל בלי קושי להוציא צואה.. דם טרי.. אין כאבים חוץ מבשרותים בפעולה עצמה. בניגוב ובאסלה עצמה.. האם עליי לבדוק ממה נובע? או שבטוח טחורים? לא מפריע לי בשגרה.. ואני מתבייש לדבר על זה עם רופא וקל וחומר להבדק

כנראה שהיציאה הקשה פצעה את הרירית של פי הטבעת. רב הסיכויים שהכל יחלוף מעצמו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות