טיפול לגירוד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/09/2019 | 20:24 | מאת: ויקטור

יש אצלי בעייה של גירוד/צריבה באיזור פי הטבעת והייתי אצל פרוקטולוג שאמר שזה בגלל רטיבות ונתן לי לשים פדים שם ורוצה לדעת האם זה יעזור ? +תוך כמה זמן יהיה שיפור ולכמה זמן אני צריך להמשיך בטיפול ?

מכיוון שלא בדקתי אותך ואיני יודע מה בעייתך איני יכול לענות. פנה לרופא שבדק אותך לקבלת תשובות.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות