תפרחת חיטולים אצל מבוגרים...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/09/2019 | 07:24 | מאת: אביה

ב 3 שבועות האחרונים יש לי גרד חזק בין העכוזים.. הגרד בא רק בלילה.. בהתחלה הייתי סובלת כי לא הייתי ישנה בגללו.. זה היה נורא.. שאלתי אחות לפני שבוע והיא ביקשה לראות והסתכלה ואמרה לי שהיא רואה מאיפה זה בא.. שיש גירוי.. ולשים בייבי פסטה וזה ירגיע.. וכבר שבוע אני שמה וזה באמת עוזר.. הבעיה אם אני שוכחת לשים בתחילת הלילה הגרד מתחזק ואני ממש תלויה במשחה הזו.. אשמח לדעת 1)מה הסיבות לזה ו2)האם יש פתרון נוסף שיעלים? ואם אפשר לעזור כמה שיותר ולא לשלוח לבדיקה כי ממש הביכה הבדיקה...

הבעיה היא בעיית עור ועלייך לפנות לרופא עור לבדיקה וקבלת טיפול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות