משהו אנאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/09/2019 | 22:12 | מאת: אנונימי

יש אצלי בעייה של גירוד אינטנסיבי באיזור פי הטבעת ורוצה לדעת מה גורם לזה ומה הטיפול לזה (ניסיתי פרוקטו קרם שלא בדיוק עזר) והאם צריך לחשוש ממשהו הרבה יותר רציני ? ( כמו סרטן/תולעים וכאלה)

פנה לבדיקת פרוקטולוג. אין סיבה לחשוש מסרטן. הסיבה בד"כ זו אלרגיה של העור סביב פי הטבעת והטיפול הוא במשחות מסוימות הדורשות מרשם רופא.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות