גוף זר ברקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/09/2019 | 07:24 | מאת: xxxxxx

בטעות ישבתי על ידית של מברשת שיער ארוכה קצת זה היה בין הספות בלי ששמתי לב ירד לי דם ואני לא מצליח להוציא את זה משם!! מנסה מעל שעתיים גם חברה שלי ניסתה משפיע על הליכה כי זה קצת ארוך ועבה שיטות להוציא?? לרופא אני לא הולך ללכת בשום פנים ואופן מקרה מביך ביותר

עליך לפנות לכירורג/פרוקטולוג לבדיקה וטיפול. אין שום דרך אחרת לטפל בנושא. עיכוב בטיפול יכול לגרום לנזק/ החמרת נזק קיים !

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות