החלמה אחרי פיסטולוטומי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/09/2019 | 07:52 | מאת: מעין

שלום, לפני חודשיים עברתי ניתוח פיסטולוטומי, לאחר מכן מתיחת סיטון. לפני שבועיים וחצי הוציאו גם את הסיטון. פתח הפיסטולה טרם נסגר. מאז הוצאת הסיטון היו פעמיים הפרשות צואתיות ופעמיים קצת דם. הפתח נראה כפצע פתוח. האם הוא היה אמור להסגר כבר? אמרו לי שתוך שבועיים הכל ייגמר... תודה

תהליך ההחלמה לוקח זמן שהוא שונה ממטופל למטופל. שבועיים בכל מקרה זה פרק זמן קצר מאד. לרוב מדובר במספר שבועות גדול יותר. רק סבלנות...

09/09/2019 | 10:48 | מאת: מעין

תודה רבה, אמתין :)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות