פי הטבעת בצבע ורדרד ומגרד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/09/2019 | 05:11 | מאת: מודאג

פי הטבעת שלי מגרד כבר תקופה ארוכה של כחודשיים. לאחרונה ניסיתי לצלם כדי לראות אם מדובר במשהו רציני. וגיליתי שהוא מאוד ורוד. לא הצלחתי למצוא שום תוצאה בגוגל. במה מדובר? מה עליי לעשות? האם זה מורסה? מצורפות כמה תמונות.

02/09/2019 | 05:17 | מאת: תמונה:

מצורף תמונה

מדובר בסוג של אלרגיה בעור סביב פי הטבעת. פנה לרופא לקבלת טפול (משחה)

02/09/2019 | 18:32 | מאת: מודאג

רופא משפחה? רופא אלרגיה? פרוקטולוג?

פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות