מידע לגבי ניתוח לטחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/08/2019 | 08:31 | מאת: ליאור

שלום רב, אני סובל מטחורים בדרגה 4 ומתלבט האם לפנות לניתוח כריתה או סיכות. בנוסף, קראתי על אפשרות של ניתוח בלייזר והזרקות. אשמח לקבל מידע לגבי השיטות האלה בנוגע לסיכונים, סיכויים לחזרה של הטחורים, משך ההחלמה, עצמת הכאבים לאחר הניתוח.

טחורים בדרגה 4 מתאימים לניתוח של כריתה. טיפולים בלייזר ובהזרקות וכן ניתוח מכלב (סיכות) מתאימים לטחורים בדרגה 2-3. הפורום נועד לענות על שאלות ענייניות ולא למתן "הרצאה" בנושא מסוים. תוכל למצוא תשובות באינטרנט לשאלות האחרות ששאלת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות