שמירה על היגיינה בדוכני מזון מהיר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/07/2019 | 13:13 | מאת: אבי

שלום רב. האם מוכרים בדוכני מזון מהיר (כגון פלאפל, סביח וכד') אשר מכינים את האוכל לאחר, במהלך ותוך כדי שהם לוקחים כסף מזומן מלקוחות, מסכנים על ידי כך את בריאותם של הלקוחות אשר אוכלים את האוכל "הנגוע" הזה לאחר מכן?

לדעתי האישית - לא...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות