היי בצעו לי אתמול ניקוז בחניכיים עקב מוגלה שנהנתה לי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/06/2019 | 10:15 | מאת: הילה

היום קמתי ויורד לי הרבה יותר דם משם אפילו מאשר ירד לי אתמול, מחר אני אמורה ללכת לביקורת והוצאה של הנקז האם כדאי ללכת היום? זה מסוכן שיורד דם או טבעי? ורציתי לדעת האם זה כואב להוציא את הנקז הזה? ירד לי המון דם בהוצאה?

בעיות חניכיים אינם כלולות בנושא של פורום זה. פני לרופא השיניים המטפל שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות