זיעה בין העכוזים ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/06/2019 | 18:32 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר, בגלל החום יש לי בעיה של זיעה מתוך פי הטבעת ובין העכוזים.. אני מתקלח ואחרי חצי שעה שוה רטוב שם.. זה עושה לי גרד, ותחושה לא נעימה של רטיבות וריח באצבעות לא טוב (כי אני מגרד).. כאם יש פתרון לזה? מה הפתרון?

אני מציע להתייעץ עם רופא עור. במידה ולא יעזור לפנות למומחה כירורג העוסק בהזעת יתר

23/06/2019 | 10:14 | מאת: אנונימי

אני מתבייש ללכת לרופא..

פנה לייעוץ אצל רופא עור

24/06/2019 | 12:55 | מאת: אנונימי

האם הרופא עור יבקש להסתכל? כלומר מה יש בכלל לראות שם? כשאני חושב על זה אין לי משהו מיוחד שרואים..

הרופא יבקש להסתכל. אם לא יבדוק אותך-הוא מועל בתפקידו ולא הייתי סומך עליו....

25/06/2019 | 18:44 | מאת: אנונימי

אבל מה יש לראות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות