טיפול של פיזיוטראפי ביו פידבק נגד עצירות.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/06/2019 | 07:28 | מאת: לאה

שלום! יש לי עצירות ספאסטי עם מעי רגיז. לאחרונה התברר שהופיעו אצלי טחורים פנימיים (ללא דימום קבוע). האם במרה של טחורים אפשר לעבור טיפול של ביופידבר נגד עצירות? הרי בזמן הטיפול מכניסים ברקטום בלון ומנפחים אותו כדי שאדם יתעמץ להוציא את הבלון. האם הטיפול הנ"ל מומלץ כשיש טחורים פנימיים? תודה מראש, לאה

הטחורים לא אמורים להפריע או להפגע בטיפול ביופידבק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות