התפשלות במעי הדק הכירוג אמר שבסיטי שישב אליו שיש לי מעבר אדיר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/06/2019 | 01:01 | מאת: עידו

שלום היה לי בסיטי התשפלות במעי דק בלי חסימה בוצע אחר כך mri ששם לא ראו את זה מצד שני הכאבי בטן ממשכים כול יום וחזקים ללא הפסקה עם גזים מרובים האם התשפלות הזו גורמת נזק למעי ואיזה נזק?האם זה גורם נזק למעי הדק שאמור לראות סימנים בmri אנטוגרפיה??היה רשום גם צקום בעמדה נמוכה מזה צקום גם?אני ממשיך לתלונן על כאבי בטן תחתונה ממושכים למרות mri תקין לאחר מכן האם יש פספסוס של התשפלות הזאת שהיא לסיגורגין האם עש מצב שיש לי גידול שגורם להתפשלות הזו תודה

אתה פונה עם שאלות שונות הקשורות למחלות או מצבים של המעיים. אתה צריך רופא שינהל את בירור כאבי הבטן שלך. בCT רואים לעיתים תמונה המוגדרת כהתפשלות שאינה קיימת במציאות. זוהי תופעה ידועה. התפשלות החולפת תוך זמן קצר אינה גורמת נזק למעי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות