טחור חיצוני / בהמשך ..

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/05/2019 | 21:19 | מאת: עמי

היי שלום ד"ר כאמור הייתי אצל הפרוקטולוג והרי ממצאי הבדיקה : טחור גדוש חיצוני טחורים פנימיים שקטים . הטיפול : הרטבות מגנזיום + פרקוטגליבנול שאלותיי 1. מה הכוונה טחורים פנימיים שקטים והאם הם עלולים להתעורר " ולהרעיש " ואם כן . האם יש דרך למנוע זאת ? 2. הרטבות מגנזיום = נתנו לי מלח אנגלי ולא קבלתי הסבר מה לעשות איתו וכיצד להשתמש ? ואיך זה משתלב עם מריחת משחת הפרקוטגליבנול ? בתודה

טחורים אינם שקטים ואינם מרעישים. כוונתו כנראה היתה לטחורים קטנים שאינם גורמים לתסמינים ואינם דורשים טיפול. באשר לטחור החיצוני - הייתי מסתפק במריחת המשחה מס פעמים ביום ולא משתמש ב"מלח אנגלי" שתועלתו קטנה ויכול לגרום להרגשת כאב וצריבה..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות