פצעים שורפים באברי המין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/05/2019 | 22:45 | מאת: זוג מודאג

שלום וברכה, לפני 4 ימים לאחר קיום יחסי מין אני ובעלי נדבקנו באיזה שהיא מחלה. אצלי (אשה) פצעים שורפים בכאב מטורף בתוך הואגינה, על השפתיים ובתוך העכוז. כאבים חזקים ושריפה בעת מתן שתן ובכלל. אי אפשר לשבת, ללכת וגם בלי תזוזה הכל שורף וכואב. לבעלי על איבר המין כמו חתכים והוא סובל נורא. אנחנו גרים בחול במדינה מאוד לא מתקדמת רפואית. נשמח לייעוץ בבקשה. האם זה הרפס? האם הכאבים והשריפה כל כך חזקים במקרה זה? איזה טיפול ישראלי מומלץ? תודה רבה! קנינו בבית המרקחת כמה תרופות דרך הפה ומשחה עבור הרפס, 4 פעמים ביום, כרגע אין שיפור((

קשה לאבחן ולייעץ דרך הפורום. בכל אופן הבעיה אינה קשורה לפרוקטולוגיה או מחלות מעי ויש להפנותה לרופא עור ומין ובמקביל גם לרופא נשים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות