שאלה לרןפא שנשאלה כבר שאלה על יציאות רק

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/04/2019 | 02:20 | מאת: קובי

שלום דוקטור רציתי לדעת עם בעיה בעצוד השדרה יכולות לגרום לכאבי בטן תחתונה שאלתי את סה כבר אבל שאלה עם זה יכול לשפיע על היציאות גם ולגרום לגזים מרובים ןכאבים עיוותים תודה

בעיות בעמוד שדרה מותני יכולות לגרום לתחושת כאבים בבטן אך לא יגרמו להפרעה ביציאות או ריבוי גזים. בעיות כאלה כדאי לברר אצל גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות