mri אגן בחשד לפיסטולה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/04/2019 | 21:42 | מאת: יואב

ד"ר שלום עברתי mri אגן בחשד לפיסטולה ואכן נמצאה פיסטולה שטחית שטופלה בהצלחה בניתוח קל. השאלה שלי אם היו ממצאים נוספים בבדיקת mri היו כותבים זאת או שהמפענח מתרכז רק בשאלה בפנייה לבדיקה. לא כתבו כלום מלבד על הפיסטולה. תודה

ככלל המפענח עובר על כל הצילומים ומדווח על כל הממצאים החריגים, גם כאלה שלא נשאל עליהם. כך מתגלים הרבה ממצאים אקראיים שלא היו במרכז הבדיקה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות