הפרשות שקופות מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/04/2019 | 10:19 | מאת: במבי

בימים האחרונים אני סובלת מהפרשות שקופות מפי הטבעת לפעמים אחרי יציאה על הנייר ומאתמול פשוט על המכנסיים בלי שום קשר ליציאה. לפני עשר שנים עברתי קולונוסקופיה מלאה עקב דימומים שהיתה תקינה. לפני שנה וחצי שוב חזרו ההפרשות השקופות והייתי אמורה לבצע קונוסקופיה קצרה אבל בגלל שנכנסתי להריון לא ביציעתי את הבדיקה והתופעה נעלמה . במהלך ההריון נמצאו פרזיטים בצואה וסבלתי מיציאות רבות אך גם זה עבר מעצמו. וכן בשבועות האחרונות חזרה תופעת ההפרשות השקופותואף התעצמה( הפרשות בלי שום קשר ליציאה???) אין דימומים כלל ואין כאבי בטן ואין טחורים או כאבים כולשהם. אני בעלת חילוף חומרים מצוין אוכלת בריא מאוד ובדרך כלל פעמיים ביום בשירותים כל פעם ממש 2 דקות וזהו. אשמח שתרגיע אותי חג שמח

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. בד"כ הפרשה שקופה אינה מדאיגה אך בהחלט יש צורך בבירור כדי למצוא פתרון לבעיה מטרידה זו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות