טחור חיצוני לראשונה בחיי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/04/2019 | 15:51 | מאת: עמי

שלום ד"ר עקב שתיית אלכוהול והקאות שגרמו ככל הנראה ללחץ בפי הטבעת יצא לי טחור חיצוני כואב וקשה כבר כמה ימים סובל מכך מורח אובלפיכה האם טחור יכול להחלים ולעבור מאיליו ? האם פי טבעתי תחזור לקדמותה ? או שהדבר בעצם בלתי חזור ועלי לגשת לבדיקת רופא ? תודה

הבעייה המתוארת יכולה להחלים מעצמה. ניתן להשתמש בכל משחה לטפול בטחורים

24/04/2019 | 17:46 | מאת: עמי

שלום כבר שבועיים עם זה ומורח כל משחה לטחורים ואין שיפור 😣

צריך סבלנות...בכל מקרה אם אתה מוטרד פנה לבדיקת רופא

25/04/2019 | 02:24 | מאת: עמי

אכן קבעתי עם פרוקטולוג הכי מוקדם שתפסתי ב 7.5 עם זאת לדאבוני מקריאה פה בפורום מסתבר לי שכבר מאוחר לבצע ניקוז קרישת הדם מאחר שהדם כבר התארגן בריקמה ( ניתן לבצע ניקוז כיומיים מהופעת הטחור החיצוני קרי שתף דם התת עורי שצץ לפתע ) נותר לי רק לקוות שישלול טחורים פנמייים .. בבדיקה בתודה לתשובותיך

27/05/2019 | 19:38 | מאת: עמי

צדקת עבר לקח חודש וחצי למי ששואל

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות