כאב לאחר קשירת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/04/2019 | 23:04 | מאת: רון

ערב טוב, בצהריים היום (יום חמישי) עברתי קשירת טחורים שלאחריה היה כאב קל במהלך היום הכאב התגבר והתגבר עד שבשעה זאת אין לי רגע שקט.. אני לא מצליח להרדם ולוקח כל כמה שעות שני כדורי אקמול.. האם זה אמור לכאוב ככה? האם יש עוד משהו מלבד הכדורים לעשות?

קורה שיש כאב אחרי פעולה כזו. זה יחלוף תוך 2-3 ימים. קח משככי כאב לפי הצורך. מציע שתיקח תרופות חזקות יותר כמו אופטלגין, אדויל, רוקסט וכו'

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות